Klubbkveld med Kairos Workshops

KAIROS KLUBBKVELD
Klubbkveld er en leken og lærerik kveld for klubbmedlemmer som er glad i å fotografere generelt, men som ikke holder på med et spesifikt prosjekt. Det vil si at du inviteres til å vise bildene dine og få innspill på dem. Du deltar med opptil 15 bilder, som du på forhånd har sortert i to mapper (en A-mappe med de 5 beste bildene og en B-mappe med de 10 nest beste bildene).
Dette er god trening i å bedømme egne bilder. Disse sendes til torkil@kairosworks.no via den gratis fildelingstjenesten wetransfer.com.


Torkil starter klubbkvelden med et innledende foredrag fra boken Kamerakuren, en bok om hvordan en kan ta i bruk mestringsteknikker for å ta bedre bilder, og at de samme teknikkene kan overføres til livsmestring generelt. Foredraget vil vare ca 45 minutter, før Torkil og Tone går over til bildevurderingen.


I bildegjennomgangen gir de med sine synspunkter på om det er noen av bildene i B-mappen som fortjener en plass i A-mappen og omvendt. De vil komme med praktiske tips og om aktuelt, henvise til fotografer som det kan være verdt å studere nærmere. Litt avhengig av antall deltagere bruker vi mellom 7 og 15 minutter pr person. Det vil også være mulig for de som ikke har sendt inn bilder å følge med
på seansen.